Aanmelden

De praktijk is gesloten tot 6 mei. U kunt zich aanmelden door uw gegevens in te spreken op 06 16634281 of het aanmeldformulier in te vullen. Vanaf 6 mei neem ik contact met u op.

De wachttijd is 3 weken (laatst genoteerd op 20/04/19); na de intake is de wachttijd tot de behandeling doorgaans 2 weken. De wachttijd is niet afhankelijk van uw zorgverzekeraar.

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intake gesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).

Ik ben telefonisch niet altijd bereikbaar om u aan te melden:
U kunt een bericht inspreken of een SMS- of mailbericht sturen, dan neem  ik contact met u op.

Wanneer u zich bij mij aanmeldt, geeft u in het kader van de AVG, automatisch toestemming tot het verwerken van de door u verstrekte gegevens. Zie verder mijn Privacyverklaring op deze website onder het kopje Kwaliteit.